MALZEMELER

1 kg. ıspanak
3 çorba kaşığı pirinç
1 soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
YAPILIŞI:
Ispanakları 3-4 kere su değiştirerek iyice yıkayın ve küçük küçük doğrayın. Yayvan bir tencereye yağı koyun, soğanları küçük küçük doğrayın ve pembeleşinceye kadar kavurun. Pirinçleri yıkayıp ekleyin. Tuzunu katın. Ispanakları ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Dilerseniz yanına sarımsaklı yoğurt da ekleyebilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 980
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:42
Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık Güzel Bir YEmek
satUn Tarih: 02.02.2009 16:53
güzel bir paylaşım saol :
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:44
SAOLL TSK
CA-CHALLENGE Tarih: 30.12.2007 16:07
Ellerine Sağlık
refik Tarih: 15.12.2007 12:30
paylaşımların için teşekkürler eline saglık