MALZEMELER

10 yaprak yesil marul
1/2 kase rendelenmis kirmizi pancar
2 greyfut
2 avokado
6 kasik siviyag
2 kasik sirke
1 dis sarimsak
1 çay kasigi hardal
tuz, karabiber
4 portakal
50 gr. toz seker
4 kasik su

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞ TARİFİ

Portakallarin kabuklari soyulup kabuklar ince ince dilimlenir. 4 kasik su ve
toz sekerle iyice pisirilir. Suyu süzdürülüp kurumaya birakilir. Marullar
temizlenir. Salata tabagina elle bir kaç parçaya ayirarak konulur.
Rendelenmis kirmizi pancar ilave edilerek karistirilir. Üzerine soyulup
dilimlenmis greyfut, avokado ve portakal dilimleri sekilli olarak konulur.
Siviyag, sirke, ezilmis sarimsak, hardal, tuz, karabiber bir kapta iyice
karistirilir. Salatanin üzerine ilave edilerek servis yapilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 575
favori
like
share
elma kurdu Tarih: 19.12.2007 15:59
teşekkürler:70:
_AsYa_ Tarih: 18.12.2007 20:39
Paylaşım için teşekkürler.
SU-PERISI Tarih: 12.12.2007 17:35
yeni yıl yaklaşırken güzel bir salata tarifi.saol sindy