Avrupa Liglerinden?????

Son güncelleme: 19.10.2004 12:01
  • Kıpkırmızı! 0-4
    Tugay Kerimoğlu, Middlesbrough maçının 30. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyundışı kaldı. 10 kişi oynamanın dezavantajını yaşayan Blackburn Rovers evinde 4-0lık bir hezimete uğradı


    Çift sarı karttan
    Tugay, Blackburnü yaktı... Souness gittikten sonra bir türlü kendine gelemeyen yıldız oyuncu Middlesbrough maçının henüz 30. dakikasında Blackburnü 10 kişi bırakınca, Mavi - Beyazlılar, rakibi karşısında fazla diremedi ve sahadan 4-0lık yenilgiyle ayrıldı. 14. dakikada topla elle oynadığı için sarı kart gören Tugay, ilk yarım saat geçilirken, Mendietaya arkadan yaptığı hareket sonrası da ikinci sarıdan kırmızıyla oyundışı kaldı. Bu andan sonra açılan konuk ekip, Hasselbaink (3) ve Boatengin golleriyle farka ulaştı.

    Arsenal zirvede devam
    Blackburn bu sonuçla İngiltere Premier Liginde 9. hafta sonunda 6 puanla 18. sıraya geriledi. Arsenal evinde A.Villayı 3-1le devirip, yenilmezliğini 49 karşılaşmaya çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Hendrienin golüyle yenik duruma düşen Londra ekibi Pires (2) ve Henrynin sayılarıyla 3 puanı aldı. Liverpool, Fulham deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen 10 kişiyle mücadeleyi 4-2 kazanmasını bildi. Boa Mortenin gollerine Knight (K.K), Alonso, Baros, Biscan cevap verdi.
    Diğer sonuçlar:
    Bolton-C.Palace: 1-0,
    Everton-Southampton: 1-0,
    W.Bromwich-Norwich: 0-0.

    Avrupa Liglerinden
    Devamı gelecek
    Milli Takım forması altında önce Kazakistana ardından da Danimarka ağlarını havalandıran Nihat Kahveci gollerine Real Sociedadda devam etmek istediğini söyledi. Bugün deplasmanda Real Zaragoza ile karşılaşacak Sociedadın en önemli silahlarından biri olan yıldız oyuncu, ligde 2 haftadır gol atamamasının kendisinde bir endişe yaratmadığını belirtip, İleri ucun biraz arkasında oynarsam kendime biraz daha boş alan bulur ve takımıma daha faydalı olurum derken, taktik açıdan memnuniyetsizliğini dile getirdi. Zaragoza-Sociedad maçı bu akşam 18.00de oynanacak. Bu arada Nihatın forvetteki partneri Darko Kovaçeviç de bir dönem formasını giydiği Sırbistan 2. Liginden Proleter de Zrenjanin Kulübünün başkanı oldu.
    Şota sezon sonu gidiyor
    Glasgow Rangersın bir dönem Trabzonspor forması da giyen Gürcü yıldızı Şota Arvaladze bu sezon sonu takımıyla sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı. Kulüp yönetiminin, sözleşmesinin sezon sonu bittiğini bildiğini ifade eden 31 yaşındaki golcü, Şu ana kadar bana bir teklif gelmedi. Onlar bir reaksiyon göstermezse ben de sezon sonu gideceğim diye konuştu. Prso, Novo ve Thompson gibi yıldızların arasında forma giyme şansı bulmakta zorlanan Şota bu sezon sadece 2 gol atabildi.
    37 trilyonluk adam: Robinho
    Hollanda Ligi takımlarından PSV, müthiş bir transferi bitirmek üzere. Brezilya basınına göre, Kırmızı Beyazlı ekibin Santos forması giyen Robinho de Souza için 20 milyon Euroyu gözden çıkardıkları belirtildi. Hollandalı yöneticilerin, Brezilya Milli Takım kadrosunda da yer alan yıldız oyuncuyla ocak ayında sözleşme imzalayacakları öğrenildi.
    Barcelonaya 12lik yıldız!
    Avrupanın en büyük kulüplerinden Barcelona, 12 yaşındaki Arjantinli futbolcu Erik Lamelayı almak için girişimlere başladı. River Platein alt yapısında top koşturan Lamelanın babası, Barcelona kulübünden beni aradılar ve oğlumla ilgilendiklerini söylediler. İlgi çekici bir teklif yaptılar dedi. 12lik Lamela, Arjantin Gençler Şampiyonasında takımı Riverı şampiyonluğa taşımış ve gol kralı olmuştu.
    Fernando Morientes Liverpool yolunda!
    Attığı gollerle geçen yıl Monacoyu Şampiyonlar Ligi Finaline taşıyan, sezon başında da Real Madride geri dönen Fernando Morientes, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Owenın transferi, Real Madrid için iyi olmuş olabilir ancak benim forma hayallerimin sonu anlamına geliyor ifadesini kullanan İspanyol golcü, Liverpooldan teklif aldığını ve ocak ayında İngiltereye gitmeyi planladığını dile getirdi.
    Davidsin başı dertte
    Interin Hollandalı yıldızı Edgar Davidsin başı belada... Önceki gün Milanoda kız arkadaşıyla görüntülenmek istemeyen ve bir paparazzinin fotoğraf makinesini elinden alan siyahi oyuncu, gazeteciyle mahkemelik oldu. Özel hayatının görüntülenmesinden hoşlanmadığını söyleyen milli futbolcu Davranışım hoş değildi ancak hâlâ bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum dedi. Paparazzinin Davidse tazminat davası açacağı bildirildi.
#19.10.2004 12:01 0 0 0