Gofretli Pasta

Son güncelleme: 27.12.2007 15:10
  • malzemeler

    1 paket pötibör bisküvi
    2 poşet toz krem şanti
    2 su bardağı soğuk süt
    1 adet yumurta
    1 çay bardağı pudra şekeri
    1 su bardağı fındık
    1 çorba kaşığı kakao
    2 paket çikolatalı gofret
    Üzeri için:
    1 su bardağı süt
    1 çorba kaşığı un
    2 çorba kaşığı toz şeker
    1 paket vanilya


    malzemeler

    Süt ve krem şanti mikserle iyice çırpılır. Üzerine yumurta, pudra şekeri kakao eklenir, biraz daha çırpılır. Kırılmış bisküvi, fındık katılır, karıştırılır. Cam, büyük bir kase streç filmle kaplanır. Üzerine karışım dökülür. Buzlukta 2-3 saat dondurulur. Daha sonra ters çevrilir. Üzerine kırılmış gofret parçaları saplanır. Üst malzeme muhallebi kıvamı alana kadar pişirilir. Gofretli pastaya gezdirilir. Buzluğa tekrar konur. 1 saat kadar buzlukta tuttuktan sonra servise dilimleyerek sunulabilir.
#13.12.2007 10:34 0 0 0
  • gofretli degişik olmuş.saol sindy
#13.12.2007 16:10 0 0 0
  • Teşekkürler Sindy
#18.12.2007 19:38 0 0 0
  • ellerine sağlık
#26.12.2007 19:38 0 0 0
  • emeğine sağlık
#27.12.2007 15:10 0 0 0