MALZEMELER
250 gr kıyma
3 adetdomates
3 adet sivri biber
1 Çorba kaşığı tereyag
1 Kahve kaşığı karabiber
1 Kahve kaşığı kırmızıbiber
2 Kahve kaşığı tuz
2 adet yumurta
500 gr çigbörek hamuru

HAZIRLANIŞI
Kıyma + küçük küpler halinde kesilmiş domates + ince kıyım sivri biber + tereyağ + biber + tuz harmanlanıp , tabak büyüklüğünde açılmış hamurun yarısına yayılarak kalan hamur üzerine kapatılıp fırın tepsisine dizilir . Üzerine çırpılmış yumurta sürülerek 30 dakika kadar fırında pişirilir

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 462
favori
like
share
Sindy Tarih: 16.12.2007 00:17
tesekkurler SU-PERISI