MALZEMELER
1kg fasulye turşusu
5 diş sarımsak
3 adet soğan
tuz
½ su bardağı sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Bir tencereye turşuları koyun ve üzerine bir litre su ilave edin. Hafif ateşte pişmeye bırakın. Turşular yumuşayıncaya kadar pişirin. Daha sonra bir süzgece dökün ve süzmesini bekleyin. Soğuyan tursu iki elle suyu iyice çıkıncaya kadar sıkılır. Ne kadar kuru olursa kavurma o kadar güzel olur. Soğanları ince kıyın, sarımsakları ezin ve bir tencereye yarım bardak sıvı yağ ile birlikte soğan ve sarımsakları ekleyin. Hepsini beraber kavurun. Soğanlar pembeleşince turşular eklenir ve ağır ateşte karıştırarak kavurun. Arzuya göre tuz ve pul biber eklenebilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 497
favori
like
share
CA-CHALLENGE Tarih: 30.12.2007 16:08
Ellerine Sağlık
Sindy Tarih: 15.12.2007 12:24
ellerine saglik SU-PERISI
refik Tarih: 15.12.2007 12:16
ellerine saglık teşekkürler elinden yemek yemek çok hoş