MALZEMELER

1 Demet kara lahana
2 Çorba kasigi tereyagi
1 Çorba kasigi salça
Yeterince sicak su
Tuz, karabiber
2-3 Çorba kasigi misir unu

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞ TARİFİ

Lahana yapraklarini yikayip, ince seritler halinde dograyin.
Eger seritler uzunsa ikiye kesin.
Tencerede tereyagini eritin ve lahanalari ilave edip yumusayana dek kavurun.
Lahanalar yumusamaya basladiginda bu kez salçayi ilave edip 1-2 dakika kavurduktan sonra tencereye yeterince sicak suyu ekleyin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayin.
Misir ununu azar azar ve sürekli karistirarak ilave edin.
Barbunya fasulyesini tencereye ilave edin.
Sürekli karistirarak 1-2 tasim kaynatin.
Atesten indirip kaselere bosaltin ve servis yapin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 15.12.2007 16:09
eline saglık sindy