Malzemeler:
1 kg bonfile
1 su bardağı elma suyu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 demet maydanoz
1 su bardağı un
Tuz, karabiber

Yapılışı:
Bonfile dilimlerini dövüp una bulayın. Yağsız tavada alt üst birer dakika pişirin. Servis yapacağınız tabağa düzgün şekilde yerleştirin. Aynı tavaya 1 su bardağı elma suyu ilave edip 5 dakika pişirin. İçine tereyağı, tuz ve biber ekleyerek kaynatın. Bu karışımı hazır olan etlerin üzerine dökün. Hazırladığınız dana bonfilenin yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav veya erişte ilave edebilirsiniz. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 428
favori
like
share
Sindy Tarih: 16.12.2007 00:39
tarif icin tesekkurler SU-PERISI