Malzemeler:
1 kg ıspanak kökü (4kg ıspanaktan çıkar)
2 bardak zeytinyağı
250 gr kıyma
2 adet soğan
6 adet yumurta
1 kaşık un
½ demet maydanoz
Karabiber
Tuz

Yapılışı:
Ispanağın köklerini alıp bol suda yıkayın. Temizlenince kaynar su içinde haşlayın. Yumuşayınca suyunu iyice süzüp iri parçalara kesin. Soğanı ince piyazlık doğrayın, kıyma ile beraber az yağda kavurun. Suyunu salıp çekince ocaktan indirin, ılındığında içine kıyılmış maydanoz, ıspanak kökü, yumurta, un, tuz ve baharat katıp iyice karıştırın, birbirlerine girsinler. Tavada yağı kızdırın, karışımı kaşık kaşık koyarak kızartın. Kızaran parçaları tabağa çıkartarak servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 565
favori
like
share
nehirxx Tarih: 14.07.2008 12:53
TEŞEKKÜRLER....
abraham1907 Tarih: 14.07.2008 05:18
gayet güzel
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:00
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:03
çoookk güzell eline sağlıkk !!!!!!!!
COCO Tarih: 27.03.2008 19:13
Tesekkürler.
CA-CHALLENGE Tarih: 30.12.2007 16:05
Ellerine Sağlık
Sindy Tarih: 16.12.2007 00:32
tesekkurler SU-PERISI