Malzemeler:
1 adet kavunun yarısı
Yarım limonun suyu
3 çorba kaşığı beyaz şarap
2 adet şeftali
1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı
Yarım su bardağı ahududu

Süslemek için:
1 adet dilimlenmiş şeftali
3-4 adet ahududu

Yapılışı:
Kavunun kenarlarını bıçak yardımı ile üçgen biçiminde kesin. İçini, dondurma kaşığı ile top top çıkarın. Yarısını ayırıp, diğer yarısını bir kabın içine koyun ve bu kaba limon suyu ve şarabı da ekleyin. Kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış şeftalileri ekleyin. Tatlandırıcıyı ve ahududuları da ekleyip, karıştırın. Kavunun içine doldurun. Kalan kavunun içini malzemelerin üzerine şekilli olarak yerleştirin. Üçgen kestiğiniz kavunun kenarlarına şeftali dilimlerini yerleştirin. 3-4 adet ahududuyu da ekledikten sonra buzdolabına koyun. Hafif soğuduktan sonra servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:16
eline saglık su-perisi
Sindy Tarih: 16.12.2007 00:04
ellerine saglik SU-PERISI