MALZEMELER

4 fincan su
2 havuç
250 gr karnabahar
1 patates
1 soğan
1 adet bulyon tavuk suyu
1 tatlı kaşığı köri
Yarım çay kaşığı beyaz biber

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞ TARİFİ

Öncelikle havucu, patatesi ve soğanı soyun ve diğer sebzelerle birlikte
küçük küçük doğrayın. Kaynamış suyun içine, havuç, karnabahar, patates,
soğan, bulyon, köri ve biberi koyun. Ocağı orta sıcaklığa getirin. Daha
sonra içine kremayı ilave edip karıştırın. Yaklaşık 20 dakika kadar sebzeler
yumuşayıncaya kadar pişirin. Çorbanızı sıcak sıcak servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 17.12.2007 19:24
emegine saglık sindy