MALZEMELER

3 bardak haslanmis pirinc
Yarim su bardagi bezelye
200 gr ton baligi
1 çorba kasigi dogranmis kereviz sapi
1 çorba kasigi limon suyu
2 yemek kasigi zeytinyagi
Yarim çay kasigi köri
Yarim çay kasigi aci biber sosu

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞ TARİFİ

Genis bir kase içine haslanmis pirinç ve bezelyeleri koyun ve hafifçe
karistirin. Tuna baligi, kereviz ve sogani ilave edin. Küçük bir kavanoz
içine limon suyu, yag, köri ve biber sosunu koyduktan sonra kavanozun
kapagini kapayarak çalkalayin. Bunu, pirinç karisiminin üzerine döküp
hafifçe karistirin. Kasenin kapagini kapatarak buzdolabinda 30 dakika
sogutun. Marul yapraklari üzerinde servis yapin ve domatesle süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 355
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 17.12.2007 18:53
tarifin için teşekkürler sindy