malzemeler

1 su bardağı su
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Üzeri için:
4 adet orta boy domates
2 su bardağı rende kaşar

[COLOR="lemonchiffon"]tarifi

Hamur malzemesi yoğrulur. Kulak memesi kıvamında hamur elde edilir. 15 dakika dinlendirilir. Yuvarlak fırın tepsisi çapında açılır. Yağlanmış tepsiye yerleştirilir. Üzerine kaşarn yarısından fazlası serpilir. Halka şeklinde doğranmış domatesler yerleştirilir. Kalan kaşar serpilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pembe renkte pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 343
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 17.12.2007 19:40
eline saglık arkadaşım