MALZEMELER

100 gr kuru fasulye (3 çay bardağı)
50 gr. yağsız tavuk eti
1 adet sıvrıı biber
1 tatlı kaşığı salça
2 tatlı kaşığı zeytinyağı

[COLOR="lemonchiffon"]tarifi

İnce doğranmış soğan ve tavuk zeytinyağında düşük ısıda kavrulduktan sonra salça ilave edilip birkaç kez karıştırılır. Et piştikten sonra üzerine biraz su eklenir. Bir gün önceden ıslatılıp ayrı bir kapta haşlanan 1/4 orta boy soğan kuru fasulye eklenir Biber ve tuz ilave edilip kısık ateşte 10 dakika pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 881
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 17:40
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 16:12
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:45
paylaşım için thanks
SU-PERISI Tarih: 17.12.2007 19:51
eline saglık