Malzemeler;

2 yemek kaşığı tereyağı
5 - 6 sivri biber
2 büyük domates
5 arpacık soğan, soyulmuş
Tuz, taze çekilmiş kara biber
5-6 parça antrkot dilim

Hazırlanışı;
Teflon bir tavada 1 yemek kaşığı yağı eritip, kızdırın. et dilimlerini yanyana dizin. İyice kızarana kadar arada bir çevirerek kızartın. Borcama veya fırın tepsisine dizin. Yağ azaldığı için kalan tereyağını da tencereye ekleyin eridikten sonra biberleri de hafifçe kızartın ve etlerin üzerine yerleştirin.

Domatesleri halka halka doğrayın. Arpacık soğanları etlerin üzerine yerleştirin, biraz tuz ve taze çekilmiş kara biber serpin. En üste dilim domatesleri etleri kaplayacak şekilde yerleştirin. Kızartma tenceresinde yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar yağ kalmıştı onu da üzerine gezdirebilirsiniz veya hiç koymayabilirsiniz. 280 C derece ısıtılmış fırında yarım saat kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 596
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:00
eline sağlıkk güzellll olmuşşşş su perisiii
Sindy Tarih: 18.12.2007 11:17
ellerine saglik SU-PERISI