malzemeler

4 adet yumurta
1,5 su baradağı şeker
1 su bardağı iç Antepfıstığı
Yarım paket tereyağı
1 su bardağı süt
1 limon kabuğu rendesi
1 paket baking powder
3,5 su bardağı un

tarifi

Yumurta, şeker bembeyaz olana kadar çırpılır. Üzerine eritilmiş ereyağı ve süt eklenir. Kısa süre çırptıktan sonra iri dövülmüş Antepfıstığı ve diğer malzemeler katılır, karıştırılır. Yağlanmış kek kalıbına dökülür. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 40-45 dakika pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 364
favori
like
share
elma kurdu Tarih: 27.12.2007 22:25
emeğine sağlık
Grace Tarih: 27.12.2007 10:40
eline sağlık Sindy
SU-PERISI Tarih: 27.12.2007 10:36
çokta güzel olur.saol sindy
CA-CHALLENGE Tarih: 26.12.2007 20:44
tarif icin tesekkurler
_AsYa_ Tarih: 18.12.2007 20:34
Paylaşım için teşekkürler