MALZEMESİ4 adet salatalık
2 adet dolmalık biber
10 adet çeri domates
1 adet tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu

SOSUN MALZEMESİ2 yemek kaşığı mayonez
4 yemek kaşığı zeytinyağ
1 adet limonun suyu
Tuz

TARİF
Tavuk göğüs etini 20 dakika haşlayın. Servis tabağına salatalıkları soymadan ince halka şeklinde doğrayın. Domatesleri, şerit halinde kesilmiş tavuğu ve kıyılmış dereotunu ekleyin.
Hazırladığınız sosu salatanın üzerine dökün. Karıştırdıktan sonra servis yapabilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 371
favori
like
share
elma kurdu Tarih: 22.12.2007 17:33
teşekkürler
_AsYa_ Tarih: 21.12.2007 19:44
Teşekkürler SU-PERISI
Sindy Tarih: 19.12.2007 11:43
tesekkurler SU-PERISI