Malzemeler:

1 paket tost ekmeği
125 gr tereyağı
2 bardak süt
5 kaşık irmik
180 gr krema
Şurubu:

1,5 bardak şeker
1 bardak su
Hazırlanması:

Tost ekmegini blendırdan geçirin. Yağı eritip ekmekle iyice yoğurun, karışımı yuvarlak tepsiye iyice bastırın.
İki bardak sütle irmiği pişirin, kremayı ekleyip karıştırın, ekmeğin üzerine yayın. Fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Şurubu kaynatıp soğutun.
Pişen tatlıyı servis tabağına ters çevirin, şurubu kaşık kaşık yavaşça üzerine dökün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 432
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 07:14
tarifin için saol _asya_
elma kurdu Tarih: 21.12.2007 17:35
teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 20.12.2007 20:11
paylaşımın için teşekkürler.bildigim kadarıyle tatlı o yüzden tatlılar bölümüne alıyorum.