malzemeler:

yarım kg ıspanak yaprağı, iyice ayıklanıp yıkanmış
4-5 taze soğan
250gr beyaz peynir
4 yufka
teflon tava için zeytinyağı


[COLOR="yellow"]hazırlanması:

temizlenmiş ıspanakları ve soğanları doğrayıp karıştırın. beyaz peyniri ezip ıspanaklara ilave edin. bu harcı dört eşit parçaya bölün. bir yufkayı açıp bir kenarını diğerinin üçte ikisini kapatacak şekilde katlayın. harcın dörtte birini yufkanın üzerine yayın.
yufkanın diğer kenarlarını da fırça ile su sürerek kapatın.
gözlemeyi zeytinyağı ile yağlanmış teflon tavaya alıp arada çevirerek önlü arkalı pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 613
favori
like
share
Sindy Tarih: 21.12.2007 11:57
tesekkurler AsYa
SU-PERISI Tarih: 20.12.2007 21:20
gözlemeyi çok severim saol AsYa