MALZEMELER

2 adet hazır yufka (16 adet gül böreği yapılıyor)
Yarım kg fazla ayıklanmış yıkanmış ıspanak
2 adet orta boy kuru soğan
bir kase kadar mantar
Tuz-karabiber

HARCI İÇİN

1 bardak süt
2 kaşık sıvıyağ
1 adet yumurta
YAPILIŞI

Teflon tavada biraz sıvıyağ ile soğanlar, pembeleşinceye kadar karıştırılır
İri doğranmış mantarlar eklenir.
Suyu süzdürülmüş ıspanaklarda eklenir.
Çok fazla karıştırmadan tuz-karabiber eklenir ocaktan alınır.
8'e bölünmüş yufkalara harcı sürün, ıspanakları yufkalara eşit şekide paylaştırın.
İnce sigara böreği gibi sarıp etrafında döndürerek gül şekli verilir.
Yumurta sarısı sürülerek 220 derece fırında 20dk kadar pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 854
favori
like
share
ademkutuk Tarih: 01.06.2008 14:04
emeğine vede ellerine sağlık tarifin süper
evren514 Tarih: 30.05.2008 16:06
paylaşım için teşekkürler
Yabangülüm Tarih: 23.05.2008 19:33
Teşekkürler perim emeklerine sağlık
HATİC€ Tarih: 23.05.2008 15:45
tşk
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 16:34
saoll su perisiii
SU-PERISI Tarih: 23.03.2008 00:19
[QUOTE=mavisch;2510853]üstünede susam koysak olarmi ??
tabiki daha güzel olur.
mavisch Tarih: 22.03.2008 16:34
üstünede susam koysak olarmi ??
refik Tarih: 16.01.2008 08:38
teşekkürler ellerine sağlık
Sindy Tarih: 21.12.2007 10:58
ellerine saglik SU-PERISI