MALZEMESİ

1 kg. yağsız kemikli kuzu eti
1 çay bardağı nohut
20 adet kayısı kurusu
2 yemek kaşığı tozşeker
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı salça
Karabiber
Tuz


TARİF

Kayısıyı 30 dakika suda bekletin.
Eti yıkayıp tencereye koyun. Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Kayısıyı ilave edip kavurun. Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın. 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin. Maydanozla süsledikten sonra servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 535
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 24.12.2007 16:09
paylaşımın için saol sindy