Malzemeler

5-6 domates
1 çay kaşığı Karabiber
2 çay kaşığı kırmızıbiber
200 gr süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1/2 ıspanak
Tuz
1 fincan yağ

Hazırlanma Şekli

Ispanakları yıkayın. Kaynar tuzlu suda 2-3 dakika haşlayın. Çıkarıp süzün. İnce ince kıyın. Tencereye zeytinyağını koyup ıspanakları 2-3 dakika sote edin. Sarımsakları dövüp ekleyin ve bir kenara alın. Başka bir kapta yoğurt, karabiber, kırmızıbiber ve tuz ile sote yaptığınız ıpanakları karıştırın. Domatesleri ikiye bölüp ortalarını çıkarın ıspanaklara karıştırın. Ispanaklı harcı domateslere doldurup servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 398
favori
like
share
Sindy Tarih: 25.12.2007 12:36
emegine saglik SU-PERISI