Malzemeler:

1 kg sapıyla beraber enginar yaprağı
2 adet limon
250 gr dana kuşbaşı
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet domates
1 su bardağı su
8-10 dal derotu
1 tatlı kaşığı tuz

Yapımı:

Enginar yaprakları sapı kalacak şekilde temizlenir. Limon suyu üzerine dökülerek yoğrulur. Daha sonra az suda haşlanır. İnce kıyılmış kuru soğan yağla kavrulur. Üzerine et katılır. Et suyunu bırakıp çekince haşlanmış enginar yaprağı, 1 limonun suyu, rende domates, tuz ve su eklenir. 15 dakika kadar piştikten sonra kıyılmış dereotu eklenir, ateşten alınır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3967
favori
like
share
nehirxx Tarih: 14.07.2008 12:54
TEŞEKKÜRLER....
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:52
paylaşım için çok thanks....
yks Tarih: 19.05.2008 00:50
afiyet olsun
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:04
geeçekten güzell olmuşş
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:04
süper olmuşş güzelll
COCO Tarih: 27.03.2008 19:14
Eline saglik.
SU-PERISI Tarih: 25.12.2007 17:10
eline saglık sindy