Etli Enginar Yaprağı

Son güncelleme: 14.07.2008 11:54
  • Malzemeler:

    1 kg sapıyla beraber enginar yaprağı
    2 adet limon
    250 gr dana kuşbaşı
    1 çay bardağı sıvı yağ
    2 adet domates
    1 su bardağı su
    8-10 dal derotu
    1 tatlı kaşığı tuz

    Yapımı:

    Enginar yaprakları sapı kalacak şekilde temizlenir. Limon suyu üzerine dökülerek yoğrulur. Daha sonra az suda haşlanır. İnce kıyılmış kuru soğan yağla kavrulur. Üzerine et katılır. Et suyunu bırakıp çekince haşlanmış enginar yaprağı, 1 limonun suyu, rende domates, tuz ve su eklenir. 15 dakika kadar piştikten sonra kıyılmış dereotu eklenir, ateşten alınır.
#25.12.2007 11:53 0 0 0
  • eline saglık sindy
#25.12.2007 16:10 0 0 0
  • Eline saglik.
#27.03.2008 18:14 0 0 0
  • süper olmuşş güzelll
#16.04.2008 16:04 0 0 0
  • geeçekten güzell olmuşş
#16.04.2008 16:04 0 0 0
yks yks foto
  • afiyet olsun
#18.05.2008 23:50 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:52 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER....
#14.07.2008 11:54 0 0 0