Malzemeler:

1 kg sapıyla beraber enginar yaprağı
2 adet limon
250 gr dana kuşbaşı
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet domates
1 su bardağı su
8-10 dal derotu
1 tatlı kaşığı tuz

Yapımı:

Enginar yaprakları sapı kalacak şekilde temizlenir. Limon suyu üzerine dökülerek yoğrulur. Daha sonra az suda haşlanır. İnce kıyılmış kuru soğan yağla kavrulur. Üzerine et katılır. Et suyunu bırakıp çekince haşlanmış enginar yaprağı, 1 limonun suyu, rende domates, tuz ve su eklenir. 15 dakika kadar piştikten sonra kıyılmış dereotu eklenir, ateşten alınır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3989
favori
like
share
nehirxx Tarih: 14.07.2008 11:54
TEŞEKKÜRLER....
by_cyber Tarih: 08.07.2008 07:52
paylaşım için çok thanks....
yks Tarih: 18.05.2008 23:50
afiyet olsun
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 16:04
geeçekten güzell olmuşş
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 16:04
süper olmuşş güzelll
COCO Tarih: 27.03.2008 18:14
Eline saglik.
SU-PERISI Tarih: 25.12.2007 16:10
eline saglık sindy