Malzemeler

1 adet limon
2 çorba kaşığı zeytinyağı
100gr haşlanmış lagos balığı
8 adet (haşlanmış) karides
3 adet havuç
3 adet domates
1 küçük kase kırmızı lahana
1 adet göbek marul
1 adet kıvırcık marul
6 yaprak roka
Yarım demet maydanoz
Tuz (isteğe bağlı)

Hazırlanma Şekli

Lagos balığı ve karidesleri tencerede 10 dakika haşlayın. Kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Havucu rendeleyin. Marulları iri iri kesin. Haşlanan balıkları ve karideslerle birlikte tabakta hepsini karıştırın. Üzerine yağ limon suyu dökün. Domatesleri ve maydanozu ince ince kesip diğer malzemelere karıştırın. Tuz serpip servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1647
favori
like
share
Sindy Tarih: 26.12.2007 12:44
tesekkurler SU-PERISI