Malzemeler:
5 yaprak yufka
Yarım paket margarin veya tereyağı
300 gr orta yağlı kıyma
2 yemek kaşığı çam fıstığı
1 adet orta boy soğan
Yeteri kadar tuz, karabiber, tatlı toz biber
Üzeri için:
2 yemek kaşığı katı yoğurt
1 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI :
Yarım margarinin yarısını kıyma, sogan, çam fıstığı ile kavurun. Yarım paket margarinin yarısını da eritip yoğurt ile karıştırın. Yufkanın ortasına sürün. Her bir yufkayı ortadan ikiye kesin. Tam ortasına kıyma harcını doldurun.
Yağlı yoğurttan fırça ile sürün. Oklavayı geniş kısımdan sararak dolayın. Elinizle büzerek çıkarın. Fırın kabına döndürerek döşeyin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Sıvı yağı gezdirip fırına verin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 384
favori
like
share
Sindy Tarih: 28.12.2007 11:32
ellerine saglik SU-PERISI
elma kurdu Tarih: 27.12.2007 22:35
emğine sağlık su-perisi
Grace Tarih: 27.12.2007 10:48
eline sağlık güzele benzer hımmm:3: