Malzeme :

600 gr. Haşlanmış Buğday,
1 litre Etsuyu,
500 gr. Yoğurt,
350gr.Un,
1 çorba kaşığı Nane,
1/2demet Dereotu,
2 ad. Yumurta sarısı,
1 ad. Limonsuyu,
1 çorba kaşığı Tereyağ,
400 gr. Haşlanmış kuzu eti,
tuz.

Yapımı :

Un, yoğurt, yumurta sarısı ve limon suyu bir kapta çırpılır, kaynayan et suyuna katılır. Kaynayan et suyuna haşlanmış buğday, lif lif didiklenmiş kuzu eti, ince doğranmış dere otu, tavada eritilmiş tereyağı ve nane ilave edilir. Hafif kaynadıktan sonra, sıcak olarak servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 472
favori
like
share
PELİN_95 Tarih: 01.05.2008 16:37
tşk
izmir_güzeli Tarih: 28.04.2008 15:58
tşk sindy
COCO Tarih: 27.04.2008 14:30
SU-PERISI Tarih: 28.12.2007 17:06
Eline emegine saglık