Malzemeler

1 kavanoz Taze Bamya
200 g Nohut Haşlama
4 havuç
3 kabak
4 orta boy patates
3 orta boy kereviz
100 g ıspanak
2 lt et suyu
300 g Mısır
2 orta boy soğan
100 g tereyağı
Tuz, karabiber


Hazırlanışı

Havuç, kabak, patates, ıspanak ve kerevizleri temizleyip, küçük parçalar şeklinde doğrayın.
Soğanları ince ince kıyın.
Tereyağını tencerede kısık ateşte eritin.
Soğanı da ekleyip, soğanlar pembeleşinceye dek kavurun.
Dilimlediğiniz sebzeleri de ekleyip, soteleyin.
Et suyunu ilave edip, sebzeler yumuşayıncaya dek pişirin.
Tane mısır, nohut ve taze fasulyeleri ekleyip, bir taşım daha pişirin.
Tuz ve karabiberle tatlandırıp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 626
favori
like
share
hhadise Tarih: 19.10.2009 09:53
ellerine sağlık taneli bir çorba
BoardBeLasi Tarih: 30.05.2009 20:51
ellerine saglik..
_AsYa_ Tarih: 30.12.2007 15:56
Tarifin için teşekkürler SU-PERISI