Malzemeler :

• 300gr tavuk göğsü
• 1 dolmalik biber
• Dereotu
• 1 yumurta haşlanmış
• 1 dis sarmısak
• Ceviz bir su bardağı
• Reyhan
• Mayonez tuz isteğe göre karabiber
• 1 domates

Hazırlanışı :
Tavuk göğsü suda haşlanıp ince ince kıyılıyor. Cevizleri, biberi, sarmısağı, yumurtayı, reyhanı hepsini ince ince kıyıp üzerine ilave ediyoruz. Tuz ve biberi ekleyip üzerine maydonez ilave ediyoruz. Domatesin kabugunu soyup uzerine sus olarak kullaniyoruz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 415
favori
like
share
Sindy Tarih: 04.01.2008 14:09
ellerine saglik SU-PERISI
_AsYa_ Tarih: 04.01.2008 12:43
[COLOR="Pink"]Teşekkürler SU-PERISI