cevizli Tarator Sosu

Son güncelleme: 08.07.2008 07:56
  • Malzemeler :

    • 100 gram ceviz içi
    • 2 dilim ekmek içi
    • 4 diş sarımsak
    • 1/2 su bardağı sirke
    • 3/4 su bardağı zeytinyağı
    • Yeterince tuz

    Hazırlanışı :
    Havanda dövdüğümüz cevizleri, kabuklarını çıkarıp, suda ıslattığımız ve suyunu iyice sıktığımız ekmekler ile karıştıralım ve tekrar havanda dövelim.Dövmeye devam ederken, 5-6 damla sirkeyi ve zeytinyağının tamamını akıtalım.Yeterince tuzu ve dövdüğümüz sarımsak ile karıştırdığımız kalan sirkeyi koyarak, iyice karıştıralım
#01.01.2008 15:29 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:56 0 0 0