MALZEMESİ

2 yaprak kaşık marul
1/2 adet küçük boy kırmızı lahana
4-5 dal maydanoz
3-4 dal dereotu
1 çay bardağı bezelye (haşlanmış ya da konserve)
3-4 adet kornişon turşu
1 dal yeşil soğan
½ limonun suyu
2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
Tuz

TARİF
Marul, maydanoz, dereotu ve yeşil soğanı iyice yıkayıp iri iri, kırmızı lahanayı incecik doğrayın.Turşuları da verev dilimleyin. Bezelye dahil tüm malzemeyi birbirine karıştırıp, üzerlerine limon suyu ve zeytinyağı gezdirin.Tuzu unutmayın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 410
favori
like
share
Sindy Tarih: 04.01.2008 14:07
salatayi cok severim, ellerine saglik SU-PERISI