[URL=http://imageshack.us]
MALZEMELER
* 250 gr. tereyağı
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* 3 adet yumurta
* 2 portakal kabuğu rendesi
* Aldığı kadar un
* 1 kase frambuaz marmelatı
HAZIRLANIŞI
Oda sıcaklığında yumuşatılmış 250 gr. tereyağı, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 3 adet yumurta, 2 portakal kabuğu rendesi ve aldığı kadar unu iyice yoğuruyoruz. Kulak memesi yumuşaklığı kıvamında hamur elde ediyoruz Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, ortasını hafif oyuyoruz. Hamurumuzda oyduğumuz kısma frambuaz marmelatını koyuyoruz.180 derece ısıttığımız fırında, 20-25 dakika kadar pişiriyoruz.