[URL=http://imageshack.us]

MALZEMELER

* 250 gr. tereyağı
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* 3 adet yumurta
* 2 portakal kabuğu rendesi
* Aldığı kadar un
* 1 kase frambuaz marmelatı

HAZIRLANIŞI

Oda sıcaklığında yumuşatılmış 250 gr. tereyağı, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 3 adet yumurta, 2 portakal kabuğu rendesi ve aldığı kadar unu iyice yoğuruyoruz. Kulak memesi yumuşaklığı kıvamında hamur elde ediyoruz Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, ortasını hafif oyuyoruz. Hamurumuzda oyduğumuz kısma frambuaz marmelatını koyuyoruz.180 derece ısıttığımız fırında, 20-25 dakika kadar pişiriyoruz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 373
favori
like
share
Sindy Tarih: 04.01.2008 14:30
ellerine saglik AsYa
SU-PERISI Tarih: 04.01.2008 11:39
eline saglık çok güzel görünüyorlar.