malzemeler

1/2 kahve fincanı zeytinyağı
8-10 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
1 limon

yapilisi

Limon suyunu tel süzgeçten geçirip, zeytinyağ ilave ediniz Çatalla çırpıp, tuz, kıyılmış maydanoz ve karabiber katınız. Pişen balıkların üzerine arzu edildiği kadar gezdiriniz.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 647
favori
like
share
ogununal Tarih: 23.04.2010 23:30
eyvallah saolasın
delikurtsahin Tarih: 23.04.2010 22:08
eline sağlık
hhadise Tarih: 30.12.2009 16:12
eline sağlık
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:34
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:29
sağoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 04.01.2008 17:55
emegine saglık sindy.