malzemeler

1 ekmek hamuru
Tereyağı
Sana yağı
100 gr. ceviz
1 yemek kaşığı bal (isterseniz)

tarifi

Ekmek hamurunu kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun ve oklava ile ince bir şekilde açın. Açılan hamuru tereyağ ve sanayağ karışımı ile yağlayın. Daha sonra hamuru dörde katlayıp 1-2 saat dinlendirin. Hamuru oklava ile açtıktan sonra içine ceviz koyun ve kapatın, isteye bağlı olarak saçta pişirilen gözlemeyi açıp içerisine bal da dökebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 517
favori
like
share
civciv Tarih: 15.01.2008 02:03
güzel ve kolay bir tarif .teşekkürler sindy
SU-PERISI Tarih: 04.01.2008 18:15
güzel tarifin için teşekkürler sindy.
_AsYa_ Tarih: 04.01.2008 16:04
[COLOR="Pink"]Tarifin için teşekkürler Snidy