malzemeler

250 gr pastırma
6 adet orta boy patates
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet yumurta
1 su bardağı rende kaşar
Tuz, karabiber

yapilisi

Patatesler haşlanır, ezilir. Üzerine süt, yumurta, rende kaşar, erimiş tereyağı, tuz, karabiber eklenir, yoğrulur. Daha sonra birkaç parçaya bölünmüş pastırma dilimleri katılır, karıştırılır. Orta büyüklükte, yağlanmış fırın kabına dökülür, düzeltilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana dek pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 703
favori
like
share
_AsYa_ Tarih: 04.01.2008 20:13
[COLOR="Pink"]Bunun pastırmasızını yapıyo annem güzelde oluyo
Tarifin için Teeşkkürler Sindy
SU-PERISI Tarih: 04.01.2008 18:17
yemedim ama güzel bir tarif.eline saglık sindy.
Grace Tarih: 04.01.2008 14:33
:78:hımm ne güzelde olur