Ben Efsaneyim I Am Legend

Son güncelleme: 05.01.2008 13:34
NaZ NaZ foto

  • noimage

    Tür : Bilim Kurgu / Dram / Aksiyon
    Yönetmen : Francis Lawrence
    Senaryo : Akiva Goldsman , Mark Protosevich , Richard Matheson (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
    Müzik : James Newton Howard
    Yapım : 2007, ABD


    Oyuncular


    Will Smith (Neville) , Salli Richardson (Ginny Neville) , Thomas J. Pilutik (Vampir) , Alice Braga (Anna) , Paradox Pollack (Alpha Guard) , Charlie Tahan (Ethan)


    Öykü

    "Benim adım Robert Neville. New York şehrinde hayatta kalan biriyim. Sesimi duyan biri varsaherhangi biri. Lütfen. Yalnız değilsin".

    Robert Neville çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, umutsuz bir şekilde, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir.

    Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville'i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur: Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini tersine çevirecek bir tedavi bulmak. Ama karşısındakilere karşı sayıca az olduğunu bilmektedir ve zamanı da hızla tükenmektedir.
#04.01.2008 19:30 0 0 0
  • saol
#05.01.2008 13:34 0 0 0