Kızartma kanser nedeni

Son güncelleme: 05.01.2008 13:15
  • Uzmanlar, pişirme veya kızartma esnasında gıdalarda kendiliğinden oluşan akrilamid adlı kimyasalın, kadınlarda yumurtalık ve rahim kanseri riskiyle doğrudan ilişkisi olduğunu açıkladı. Pişirme ve kızartma sırasında ortaya çıkan akrilamid, özellikle fast food restoranlarındaki gıdalarda, cips, bisküvi, kahvaltı gevrekleri, kahve ve kızarmış patateste bulunuyor.
#04.01.2008 23:06 0 0 0
  • zararlı gıdalar ama ister istemez tüketiyoruz kendimizi esirgeyemiyoruz.
    bilgiler için tskler..
#05.01.2008 01:00 0 0 0
  • isteyerek tüketiyoruz.
    cips ve kızartma tamam da biskivüyi ilk duydum.
    ömrünüz kısa olacak bu gidişle
#05.01.2008 10:44 0 0 0
  • kızartmanın kanser riski taşıdıgını biliyordum ama bisküviyi ilk defa duyuyorum.eline saglık casper.
#05.01.2008 13:15 0 0 0