MALZEMELER:

4 Yumurta
2 Subardağı tozşeker
1 Subardağı demli çay
1 Subardağı sıvıyağ
3 Subardağı un
1 Paket kabartma tozu
25 gr.Kakao

ÜZERİ İÇİN:

1/2 Paket çilekli krem şanti
1/2 Paket çikolata sosu
1 Subardağı soğuk süt
50 gr.Bitter çikolata

YAPILIŞI:

Oda sıcaklığındaki yumurta ve toz şekeri çırpın.Daha sonra diğer malzemeleri ekleyip 7-8 dakika çırptıktan sonra , tepsiye dizdiğiniz kek kağıtlarına eşit olarak paylaştırın.Orta hararetli fırında kabarıncaya kadar pişirin , ılık iken kağıtlarından kekleri çıkarın.


ÇİKOLATALI SOS:

Yarım subardağı süt ile, yarım paket sosu üzerindeki tarife uygun olarak pişirin.Ilıklaştığında üzerini kürdan yardımıyla deldiğiniz keklerin üzerine birer kaşık döküp buzdolabında 10-15 dakika dinlendirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 448
favori
like
share
refik Tarih: 07.01.2008 12:12
görüntü harika eline sağlık
elma kurdu Tarih: 06.01.2008 16:50
resimdeki görüntü harika saolasın
Sindy Tarih: 06.01.2008 15:36
cok guzel bir tarif, ellerine saglik SU-PERISI