MALZEMELER

500 gr ahududu
2 normal su bardagi tozseker

YAPILIŞ TARİFİ

Ahududunu ( agaç çilegi) bir tencereye ezerek süzgeçten geçirin. Içine 2
bardak seker katin. 5 dakika kaynatin. Un çorbasindan daha koyu kivama
gelince atesten indirin.
Not: Bu salçayi mevsiminde daha fazla ölçüde hazirlayip buzdolabinda
saklamaniz da mümkündür. O zaman seker ölçüsü biraz artirilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 500
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:41
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:20
saoll eline sağlık
YildizZB Tarih: 25.02.2008 19:44
tsk ler

bu sos hangi yemek lere uygundur?
SU-PERISI Tarih: 07.01.2008 08:54
Emegine saglık sindy.
elma kurdu Tarih: 06.01.2008 17:45
teşekkürler