MANTARLI ÇOBAN KAVURMA

Son güncelleme: 07.01.2008 08:19
  • MALZEMELER

    1 kg. kuzu eti
    200 gr. mantar
    300 kuru soğan
    200 gr. sivribiber
    2 adet domates
    1 çay kaşığı kekik, tuz
    200 gr. tereyağı

    Yapılışı

    Eti tereyağı ile kavurun. Kavrulan etin içerisine doğranmış soğan, mantar, sivribiber ilave edin. Sonra domates ve baharatı da ekledikten sonra 3-4 dakika kavurun. servis tabagina alip servise sunabilirsiniz..
#06.01.2008 14:33 0 0 0
  • mantarı pek sevmem ama çorbası nasıl olur ki acaba
    saolasın
#06.01.2008 15:53 0 0 0
  • eline saglık. mantarda ayrı bir lezzet verir.
#07.01.2008 08:19 0 0 0