MALZEMELER

* 2 Demet Pazı
* 500 gr Orta Yağlı Kıyma
* 2 Yemek Kaşığı Salça
* Yarım Demet Maydanoz
* 2 Kahve Fincanı Pilavlık Bulgur
* 2 Adet Soğan
* 3 Yemek Kaşığı Margarin
* Yeteri kadar tuz, karabiber


YAPILIŞI

* Bulguru yıkayıp biraz bekletin. Soğanı ve maydanozu ince kıyın. Büyükçe bir kasede bulgur, kıyma, maydanoz, soğan, salça , tuz, karabiber ve margarini katıp iyice yoğurun.

* Pazıların saplarını kesip kaynar tuzlu suda bir taşım kaynatıp süzün. Yapraklara yeteri kadar harç koyup sarın. Tencereye dizin.

* Üzerine bir tabak kapatın. 1,5 su bardağı sıcak su ekleyip önce harlı daha sonra da kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 390
favori
like
share
Sindy Tarih: 07.01.2008 12:42
tesekkurler SU-PERISI