Rendelenmiş patates, yoğurt, çırpılmış yumurta,tuz, eritilmiş tereyağ,sıvıyağ ve karabiber karıştırılır 3 eşit parçaya ayırın.
Birinci yufkayı tezgaha serin üzerine patatesli karışımdan sürün, 2.yufkayı üzerine serin ve patatesli harçtan üzerine koyun ve 3. yufka için aynı işlemi tekrarlayın.Yufkaları bir kenarından dikkatlice sarıp rulo yapın.Kurumaması için streç filmle sarın.1 gece yada 4 saat buzdolabında bekletin.Pişireceğiniz zaman keskin bıçakla 2 parmak kalınlığında dilimleyin.Susam, çörekotu serpip 190 derecede nar gibi kızarana dek pişirin.
Not: *Bu böreğin harcında yumurta olduğudan dilimlediğimiz yüzeyler üstte kaldığından yumurta sürülmüyor.
cuma günü misafirlerim gelecek ben bu tarifi bir katını patatesli, ikinci katını ıspanaklı, üçüncü katını da peynirli olarak deneyeceğim sonucu da size yazarım.