Malzemeler

1 adet 2 katlı kakaolu pasta keki
1 paket muzlu puding
2 adet muz
çikolata sosu
hindistancevizi



tarifi

Pasta kekinin bir katını içine streç serilmiş derin bir kasenin tabanına yerleştirip üzerini sütle ıslatın. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Muzları doğrayıp pudinge karıştırın ve bu karışımı kekin üzerine dökün. Kalan keki pudingin üzerine kapatıp tekrar sütle ıslatın. Bu halde bir gece buzdolabında bekletin. Çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastayı ters çevirin. Üzerine sostan döküp hindistancevizi ile süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 408
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 07.01.2008 18:24
güzel tarifin için saol sindy