MALZEMELER
Hamuru için;
8 çay bardağı un
1 paket margarin
1 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
tuz
İçi için;
4 tane patates
1 su bardağı beyaz peynir
1 su bardağı kaşar peynir

YAPILIŞI
Hamur için olan malzemeler karıştırılır. Elde edilen hamur ikiye ayrılır. Büyük kare borcamın altına yarısı döşenir.
Patetesler haşlanıp beyaz ve kaşar peynirle karıştırılır. Bu karışım borcamdaki hamurun üzerine serilir. Kalan ikinci parça hamur da patatesli karışımın üzerine serildikten sonra bol susam serpilip fırına verilir

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 679
favori
like
share
Sindy Tarih: 09.01.2008 10:42
hamur islerinde patatesli olanlari severim
ellerine saglik SU-PERISI