Malzemeler :

• 300 gr. Kuşbaşı Et
• 5 dilim Tost Ekmeği
• 2 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 2 diş Sarımsak
• 1 çay bardağı Krema
• 1 çorba kaşığı Zeytinyağ
• 1 çorba kaşığı Tereyağ
• Kekik, Karabiber, kırmızıbiber ve tuz


Hazırlanışı :
Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 599
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:52
[COLOR="Pink"]Değişik bir tarif teşekkürler su perisi.
timmm Tarih: 04.08.2008 01:25
hımmmm çok guzel olmuş yaaa denedim :d
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 16:05
Paylaşım için teşekkürler
samican Tarih: 28.06.2008 20:55
GÜZEL SAOLUN::...
Liberty Tarih: 22.01.2008 20:48
te$ekkürler SU-PERISI, denemek lazim, basit bir tarif..
Sindy Tarih: 09.01.2008 10:51
guzel tarif icin tesekkurler SU-PERISI