malzemeler.

1yemek kaşığı tereyağı
yarım çay baradağı sıvı yağ
2yemek kaşığı un
5 bardak su 1çay bardağı süt
1 tutam dereotu
tuz
yapılışı:
tereyğı ve sıvı yağ tencereye konulur üzerine unu ilave ederek kaıştırılır mıyane halini halınca (hafif kavrulur)üzerine 1çay bardağı süt iave edilir tekrar az miktarda kavrulduktan sonra 5bardak su ilave edilir kaynayıncayadek karıştırılır. 5dak sonra çorba ateşten alınır.

üzerine isteğe bağlı olarak yağda yakılmış pulbiber ilave edilir

ocaktan aldıktan sonra tuz ve dereotu ilave edilir

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 987
favori
like
share
wampirella Tarih: 13.02.2008 09:39
emeğine saglık su-perisi
gürkan Tarih: 13.02.2008 09:21
TeşekkürleR su-perisi
_AsYa_ Tarih: 14.01.2008 14:55
TeşeKKürLeR
Sindy Tarih: 09.01.2008 10:32
ellerine saglik SU-PERISI