Zenit'ten ayrılmayı düşünmüyorum

Son güncelleme: 10.01.2008 08:00
  • "Zenit'ten ayrılmayı düşünmüyorum"

    Futbol hayatını Rusya'nın Zenit kulübünde sürdüren Fatih Tekke, Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu, ancak Rusya'dan ayrılmayı şu an için düşünmediğini söyledi.
    noimage
    NTV'nin sorularını yanıtlayan milli futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yüzde 20'lik bir kapasite ile oynadığını belirtti. Adının Trabzonspor ve Galatasaray ile de anıldığını belirten golcü oyuncu, kendisine en cazip teklifin ise Fenerbahçe'den geldiğini söyledi. Tekke, "O dönem Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Werder Bremen'den teklif geldi. Fenerbahçenin teklifi çok üst düzeydeydi. Ancak, son şampiyonlukta özellikle son 5 maçta iyi oynayınca, 'Bize teklifle gelme artık dediler' ve konu kapandı" dedi.

    Rusya'da çok sevldiğini ve el üstünde tutulduğunu ifade eden Fatih, "Aslında burada performansımın yüzde 20'sini gösterebildim. Bu kadar ilgi ve alakanın olduğu ortamda eğer yüzde 80'ini verdiğimde neler olur merak ediyorum . O yüzden bu sene kalmak istedim" diye konuştu.

    "GOL KRALI OLMAK İSTİYORUM"
    Rusya'ya gelmeden önce Zenit'in adını ilk defa transfer olduğunda duydunu açıklayan milli futbolcu, "Başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın iyi takımlarından teklifler aldım. Ancak her şey 1-2 günde gerçekleşti ve eski Fenerbahçeli Van Hooijdonk'un referansıyla Advocaat'ın çalıştırdığı Zenit'e transfer oldum" dedi.

    Rusya'da ilk zamanların dışında takıma çok fazla katkı sağlayamadığını ifade eden Fatih Tekke, yaşadığı sakatlıların da bunda çok etkili olduğunu vurguladı. Kendisine gösterilen sevginin karşılığını vermek istediğini belirten Tekke, "Bu sene çok önemli. Bu kadar maliyetli ve el üstünde tutulan bir oyununun sonuca daha fazla etki yapması lazım. Bu sezon Zenit formasıyla gol kralı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.
#09.01.2008 10:25 0 0 0
  • DüNYaNıN öNeMLi LiGLeRiNe GiDeßiLeCeK Mi ßiR De o VaR
#09.01.2008 19:33 0 0 0
  • gelseyde guzel olurdu ama olmadi
#10.01.2008 08:00 0 0 0