Kaşarlı bayat ekmek böreği

Son güncelleme: 10.01.2008 10:48
  • Kaşarlı Bayat Ekmek Böreği (6 Kişilik)

    Malzemeler
    1 Bayat Ekmek
    2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
    3 Çorba Kaşığı Margarin
    4 Su Bardağı Su
    Tuz


    Yemeğin Tarifi
    Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.
    Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.
    Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.
    Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
    noimage
#09.01.2008 12:36 0 0 0
  • Böylece bayat ekmegimizi de degerlendirmis olucaz, tesekkürler.
    Yanliz ekmegi suda haslamayi pek anlamadim, islansa yeter sanirim
#09.01.2008 14:05 0 0 0
  • bayat ekmekleri degerlendirmek için iyi fikir.paylaşımın için saol Grace
#09.01.2008 15:44 0 0 0
  • ellerine saglik Grace
#10.01.2008 10:48 0 0 0