Kaşarlı Bayat Ekmek Böreği (6 Kişilik)

Malzemeler
1 Bayat Ekmek
2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
3 Çorba Kaşığı Margarin
4 Su Bardağı Su
Tuz


Yemeğin Tarifi
Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.
Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 414
favori
like
share
Sindy Tarih: 10.01.2008 11:48
ellerine saglik Grace
SU-PERISI Tarih: 09.01.2008 16:44
bayat ekmekleri degerlendirmek için iyi fikir.paylaşımın için saol Grace
mollycan Tarih: 09.01.2008 15:05
Böylece bayat ekmegimizi de degerlendirmis olucaz, tesekkürler.
Yanliz ekmegi suda haslamayi pek anlamadim, islansa yeter sanirim:20: