Volvo Türkiye 2007 satışlarında %49 büyüdü

Son güncelleme: 10.01.2008 09:57
  • Volvo Türkiye 2007 satışlarında %49 büyüdü

    Volvo Otomobil 2007 yılında 2,747 adet satış gerçekleştirerek bir önceki yıla göre %49 artış gösterdi. Firma daralan binek otomobil pazarına rağmen satışlarını artırmasını, Volvo'nun pazara sunduğu yeni modellerin yanısıra, sektörde farklılık gösteren Volvo İkinci El Programı ve yenilenen Yetkili Satıcı Ağının önemli etkisi olduğunu ifade ediyor.
    noimage
    Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt, "2008 yılında da yeni satış noktalarında yeni showroomlar ve yıl sonuna damgasını vuracak olan Yeni Volvo XC60 ile yeniliklere hızla devam edeceğiz. Volvo Otomobil her zaman için öncelikli hedefi olan müşteri memnuniyetinde bir numara olmak için çalışacak" dedi.

    "Volvo Next Face" konseptinde mobilyalardan, tabelalara, aydınlatmadan, yer döşemelerine kadar her detay için bir kılavuz mevcut. Mobilyalar, doğal malzemelerden ve pastel renk tonlarından oluşuyor. Gri granit veya natürel betonla kombine edilerek açık doğal ahşap malzeme kullanılarak dekore edilen showroom'lar, düz beyaz duvarlarıyla, aydınlık, sade, sıcak ve rahatlık hissi uyandırıyor. Showroom'u ziyaret edenleri yormayan yeni Next Face konsepti, İskandinav tasarımının heyecan verici tarzını ve fonksiyonelliğini de yansıtıyor.
    noimage
    Volvo Cars 2007 yılında bugüne kadarki en fazla yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Tamamıyla yenilenen C70, XC70 ve V70; Volvo'nun yepyeni bir segmente giriş yaptığı, farklı arka tasarımıyla dikkatleri çeken tam dört kişilik hatchback Volvo C30; 2008 model yılı ile makyajlanan S40 ve V50; 2006 yılının sonunda sınırlı sayıda gelen, tamamıyla yeni Volvo S80 2007 yılında Volvo Otomobil'in yeni showroomlarında yerlerini aldı. En çok satılan Volvo, satışların %50'sini oluşturan Volvo S40 oldu.

    Volvo, müşterilerine "Volvo İkinci El Programı" kapsamında 12 ay Uzatılmış VIP Garanti, 24 Saat Yol Yardımı, Kullanılmış Otomobil Kredisi, Ücretsiz Kontrol, Takas, Bakım, Test Sürüşü, Yetkili Satıcılar Arası Otomobil Değişimi gibi hizmetler sunuyor.
    noimage
    Türkiye'deki tüm Volvo yetkili satıcıları tarafından hizmete sunulan "Volvo İkinci El Programı" kapsamında, 5 yaş ve 150.000 km sınırını geçmemiş her marka ikinci el otomobil, 12 ay süreli VIP Garanti hizmetinden faydalanabiliyor. "Volvo İkinci El Programı"na dahil olan Volvo otomobiller yenilenerek satışa sunuluyor. Otomobillerin yenileme işlemi öncesinde gerekli tespitlerin yapılması amacıyla çok nokta kontrolü yapılıyor. Ayrıca program çerçevesinde satışı yapılan otomobilin ilk 2.500 km'sinde ücretsiz bakım hizmeti veriliyor.
#10.01.2008 09:57 0 0 0