malzemeler

100 g siyah zeytin (çekirdeksiz)
25 g tuzlu sardalya filetosu
1 tatlı kaşığı kapari
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yarım tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı limon suyu
kekik
rezene tohumu ve toz hintcevizi


tarifi

100 g siyah zeytini (çekirdeksiz) kıyın, 25 g tuzlu sardalya filetosu, 1 tatlı kaşığı kapari, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım tatlı kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı limon suyu, kekik, rezene tohumu ve toz hintcevizi ile püre haline getirin. 50 g kıyılmış zeytin ilave edin. Kaba doldurun ve buzdolabında saklayın. 7 gün taze kalacaktır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 642
favori
like
share
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 14.07.2008 21:12
emeqine saqlık
COCO Tarih: 19.06.2008 22:04
Tesekkürler Twitim.
SU-PERISI Tarih: 11.01.2008 18:13
paylaşımın için saol sindy.