MALZEMELER
250 gr kuzu ciğeri
250 gr yürek
250 gr kuzu eti
2 adet kuru soğan
4 adet patates
2 adet yeşil biber
100 gr haşlanmış mantar
yağ
tuz
beyaz biber
5 cc kırmızı şarap

HAZIRLANIŞI
Etleri jülyen doğrayın büyük bir tavada sırayla pişirin. Patatesleri kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın, kızartın. Etleri pişirdiğiniz tavadan alın soğanı, biberi ve mantarları sırayla tava da sallayın şarabı da ekleyip malzemeleri baharatlarını atıp tavada tekrar sallayın. Servis yaparken üzerine patatesleri ekleyin. Arzuya göre sarımsak ekleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 498
favori
like
share
Hesm Tarih: 18.07.2008 17:46
HIMMM
bediib Tarih: 12.07.2008 12:26
enfes görünüyor
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:22
paylşım için thanks
SU-PERISI Tarih: 12.01.2008 13:35
Degişik bir ismi varmış.saol kardeşim.